2007. november 19., hétfő

Magyar cici menni hálivúd…

Ennek itt a kulthoz kevesebb köze van, a lukhoz annál inkább. Oszter Alexandrának vagy elment az esze, vagy sosem volt, vagy tényleg ennyire naiv. Két szép magyar csöcs, hálivúd, szánsájn, koktél (cock-tale), Andy Vajna szakálla és a májrémes kenyér. – Lexi goes to Hollywood! Dobó Kacsa 2., digitálisan felújított változat.

Lehet csámcsogni, kinek van durvább didije, Dodónak vagy Plexinek? Andy bácsi mindenesetre elég furcsán fejezi ki a hazaszeretetet, már ami a magyar hazára vonatkozik. Ha az orra elé beleng egy magyar lány (szándékosan nem írok színésznőt, mert az a szakma megcsúfolása lenne) melle, ő automatikusan sztárt akar belőle csinálni az álomgyárban. Na, szegény Dodó Kacsa! Még Andy ősz hajszála sem hatott meg senkit vele kapcsolatban. Elstatisztált néhány filmecskében, kitombolták magukat nagypapával az ágyban, párnák közt, aztán jól hazajött. Kellett némi idő, hogy leessen neki: egy magyar csöcsre Hollywoodban száz jut. Ott szó szerint sorban állnak (térdelnek, fekszenek) a castingoknál a nála sokkal, de sokkal jobb csajok, s ezeknek a hetvenöt százaléka bármit, de tényleg bármit megtenne egy szerepért.
Nem is jött be neki, főleg a hagymaízű magyar ákcenttel. Így aztán, Andy bácsi kunyhójából visszajött hozzánk, jó neki itt minálunk, itt legalább tényleg star. Hogy mitől, a fene tudja, én ugyan még semmi olyat nem láttam tőle, amitől hanyatt kellene vágódnom. Nem, még a melleitől sem.

Andy Vajna -sajnabajna- újabb áldozatot visz ki magával, hogy sztárrá…csinálja. Alexandra szavai szerint: "Szeptemberben a Playboy címlapján voltam, a sajtótájékoztatója óta kezdtünk egyre többet beszélgetni Andyvel. Egyszer csak megkérdezte: nincs-e kedvem kimenni vele Velencébe Clooney partijára".

Milyen kedves! Természetesen Alexandra mellbimbói és a producernagypapi izgatott érdeklődése között semmi összefüggés nincs. Ez csak barátság. Andy valószínűleg megpillantotta a kisoszter mellein és alsóbb fertályain át (benézett a lukon?) a kirobbanó tehetséget, s úgy gondolta, jó lesz néhány produkcióba. Ezt Lexi is így véli. Dodó Kacsa is úgy vélte. Vajon hányan vélték még úgy?

Mivel a naivitás még meztelenül is határtalan, Alexandra ezt fűzte hozzá: „tisztában vagyok azzal, hogy hosszú és rögös út vezet a nagy karrierhez, de mindenképp szeretném magam kipróbálni.” A nagy micsodához vezet rögös út? Eztnemánhogykomolyan!

És a legszebb, amit senki nem kérdezett ugyan hangosan, de Lexi fontosnak tartotta világgá kürtölni:

"Nyilván nála fogok lakni, amikor Amerikába utazom, de ez közel sem jelenti azt, hogy a párja vagy a szeretője lennék"

Nem hát. Alexandra fogja kenegetni reggelire Andy bácsinak a májrémes kenyeret. Ki feltételezne olyat, hogy a nagyhatalmú filmcézár mást is szeretne tőle, miután végiggusztálta Lexi pőre testét a Playboyban.Országunk újra büszke lehet! Megint egy magyar színésznő tör be hálivúdba. Bizony, mondhatnánk a mellével taszajtotta be maga előtt az ajtót. Szeretettel várjuk haza, mert egyben biztosak lehetünk: jönni fog ám, miután jól kistatisztálta magát Andy bácsi néhány megapillanatában.

Majd Dodóval leforgatnak itthon valami jó kis barátokköztes szuperprodukciót, hogy mindenki láthassa: ők itten a sztárok. Néhány javaslat a közös film címére: Kimellegedésig, Mellékvagányok, Teszt Oszteron, Picicicák, Sztárrá szerethetsz, de színésznővé nem!

Na bumm! Tessék csámcsogni!

Nincsenek megjegyzések: